Cautare

814 de rezultate pentru "mall promenada in strai de sarbatoare" (3.57 secunde)
Luminile de sarbatori in Bucuresti se aprind joi, la ora 19.00, in Piata Constitutiei. Peste 3 milioane de beculete vor impodobi Capitala. Tot joi seara se deschide si Targul de Craciun (Autoare:
Traditii si obiceiuri Dintre sarbatorile de iarna, cea mai asteptata este Craciunul, reprezentand o adevarata renastere sufleteasca, crestinii celebrand la 25 decembrie Nasterea Mantuitorului Isus Christos. Se spune ca in aceasta zi sfanta se reunesc toti membrii familiei pentru a avea un an mai bogat.
Craciunul a fost luat ostatic de materialism / A devenit o sarbatoare unde protagonistii suntem noi, nu pruncul Isus (Autoare:
Atmosfera incarcata, de Ion Luca Caragiale E o zi posomorata de primavara; dar e zi de sarbatoare, mare repaus duminical. Ai observat si dumneata, cititorule, cate progrese o facut opinia noastra publica de cand avem legea repausului duminical? E zi de sarbatoare. ... toata lumea e cuprinsa de nervozitate.
Marea Sarbatoare a Intrarii Domnului in Ierusalim are loc in duminica dinaintea Invierii Domnului (a Sfintelor Pasti), ziua fiind cunoscuta si sub numele de Duminica Floriilor. In aceasta zi crestinii sarbatoresc intrarea Mantuitorului Isus Christos in Ierusalim, inainte de patimile si Invierea Sa.
Ziua Europei, ramasa in istorie si sub numele de Ziua Schuman, este marcata in fiecare an, la data de 9 Mai.
SUA, invitat de onoare la defilarea de pe Champs Elysees (Autoare: Cristina Teaca) 14 iulie - Franta este in sarbatoare. Statele Unite sunt invitatul de onoare la traditionala defilare de pe Champs Elysees.
De Ziua Nationala a Romaniei, ia-ti straiele de sarbatoare si vino la restaurantul Ikaria Taverna, pentru ca sarbatorim romaneste! Incepand cu ora 17:00, te asteptam in Bulevardul Pipera 1S cu miresme autohtone!
Hai si tu in locatiile Gymboland in perioada 22 decembrie - 7 ianuarie pentru a simti bucuria sarbatorilor de iarna. Echipa Gymboland si Pogo tin loc zglobiilor spiridusi ai Mosului indemnand la distractie prin intermediul jocurilor antrenante, atelierelor de creatie si activitatilor care cresc apetitul pentru distractie.
ParkLake Shopping Center marcheaza sarbatorile pascale prin campania Fiecare Sarbatoare este surprinzatoare”. Intre 15 martie si 7 aprilie, 3.500 de vouchere de cumparaturi, in valoare totala de 175.000 de lei vor fi oferite garantat clientilor centrului comercial.
Papa Francisc, apel la pace si dialog pentru Tara Sfanta si Peninsula Coreeana in mesajul Urbi et Orbi Siria, Tara Sfanta, Peninsula Coreeana si Venezuela au fost mentionate de papa Francisc duminica mesajul sau traditional de Paste, inainte de binecuvantarea traditionala Urbi et Orbi.
Crestinii ortodocsi sarbatoresc anul acesta Pastele pe 8 aprilie si, desi majoritatea popoarelor din estul Europei sarbatoresc in aceste zile Invierea lui Hristos, obiceiurile difera de la o tara la alta.
In conformitate cu traditia crestina, in doua municipii importante de la Dunarea de Jos - Calarasi s si Braila - se organizeaza anual Sarbatoarea Bobotezei.
Emilia Arcan, senator PSD de Neamt si chestor al Senatului Romaniei, a sustinut o declaratie politica avand ca tema: Un mesaj patriotic si de demnitate pentru Europa. Puteti citi in continuare textul declaratiei.
Ziua Copilului este sarbatorita de Google printr-un Doodle special pe 1 iunie 2019.
De sus din cer cad ghiocei Suna-n vazduh mii de clopotei O stea de-argint a rasarit Iar brazii in alb acum s-au gatit Dintr-un lacas de inceput Pruncul Iisus azi s-a nascut Cu suflet cald sa il primim Sa fim mai buni sa ne iubim Vine la noi pe inserat Si Mos Craciun cu sacul bogat Caci pentru toti e sarbatoare Azi vom primi un dar fiecare Cu gindul doar la jucarii Sint mai cuminti ai vostri copii Pe drum de nea colindatori Lumii vestesc dragi sarbatori Un om sarac sta necajit Si pentru el Iisus a venit Un vis macar sa-i implinim Sa fim mai buni, sa ne iubim Vine la noi pe inserat Si Mos Craciun cu sacul bogat Caci pentru toti e sarbatoare Azi vom primi un dar fiecare.
Se spun mereu lucruri frumoase despre ceea ce ar trebui sa fie marea bucurie a Sarbatorilor de la trecerea in noul an.
Ieri - mare sarbatoare, mare, in spatiul mioritic. 146 de ani de la Unirea Principatelor Romane.
Lovitura pentru romani chiar in zi de sarbatoare. Treisprezece din cele saptesprezece banci comerciale vand euro cu peste 5 lei.
Mare-i gradina Domnului si multi sarlatani isi au locul in ea!
google-analytics.com